Klipsch


Paul Wilbur Klipsch (PWK) was een Amerikaanse audiopionier, een echte excentriekeling en een trots lid van de Engineering and Science Hall of Fame. Hij zorgde voor luidsprekertechnologieën die voor altijd een impact zouden hebben op generaties muziekliefhebbers. Zijn passie maakte die van hen mogelijk.


Ontdek meer

TRIANGLE 


FRANSE FABRICAGE, ONTDEK HET TRIANGLE-TEAM IN SOISSONS.
Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert de TRIANGLE-fabriek luidsprekers om de schoonheid van muziek weer te geven. 
Sinds het begin verbleef TRIANGLE altijd in Soissons om zijn luidsprekers te ontwikkelen en te produceren. Ons gebouw is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van R&D en productie.


Ontdek meer

Yamaha


NIEMAND KENT GELUID BETER DAN YAMAHA.
Als 's werelds toonaangevende fabrikant van muziekinstrumenten en audioapparatuur bevindt Yamaha zich in een unieke positie om elk geluid uit te drukken zoals de artiest het bedoeld heeft.
Geluid dat in elke noot een ongelooflijk gedetailleerde en nauwkeurige klankkleur levert. Geluid ervaren door het emotionele contrast tussen stilte en beweging. Geluid dat een sfeergevoel weergeeft alsof u er daadwerkelijk bent. Van muziek en films tot meeslepende game-ervaringen: achter elk geluid zit een reden.
Het is tijd om True Sound te ontdekken.


Ontdek meer

Cambridge Audio


Cambridge Audio is een Britse fabrikant van hoogwaardige audioapparatuur. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt het zijn oorsprong in Cambridge, Engeland, waar begin jaren zestig een groep jonge afgestudeerden in de technologiesector een hoogtechnologisch R&D- en prototypingbedrijf oprichtte: Cambridge Consultants.
Wij zijn een band die samenwerkt om mensen te verbinden met de kracht van muziek. En het is de passie voor muziek die ons verlangen stimuleert om geweldig klinkende producten te maken. Je zou kunnen zeggen dat wij, net als onze producten, Made by Music zijn. Onderweg hebben we ook veel plezier. We zijn trots op alles wat we de afgelopen decennia hebben bereikt.


Ontdek meer

Magnat


Magnat – een succesverhaal

Legenden worden misschien soms van de ene op de andere dag gecreëerd; producten vergen daarentegen veel vakmanschap, kennis en vooral ervaring. Gelukkig hebben we daar bij Magnat ontzettend veel van: Sinds de oprichting van het bedrijf in 1973 zijn er ruim 50 jaar verstreken waarin we ons hebben ontwikkeld, uitgebreid en zijn blijven leren. Tegenwoordig zijn we over de hele wereld vertegenwoordigd in meer dan 50 landen. We verwerken meer dan vijf decennia ontwikkelingservaring en veel passie in elk van onze producten. Het is dus geen wonder dat in de loop der jaren talloze producten het Magnat-logo hebben gedragen, die terecht het verdienen om als een "legende" te worden omschreven.


Ontdek meer

Jamo


Begin in Scandinavië: Jamo werd in 1968 geboren in Scandinavië, een plek waar het Scandinavische minimalisme en de passie voor geluid elkaar ontmoetten. Vanaf het allereerste begin heeft het merk zich gecommitteerd aan het creëren van luidsprekers die niet alleen geweldig klinken, maar ook perfect opgaan in hun omgeving, waardoor elegantie in de audiowereld wordt gebracht.
Jamo werd opgericht door twee zwagers, Preben Jacobsen en Julius Mortensen, met behulp van de eerste twee letters van hun achternamen werd Jamo geboren.Ontdek meer

DUAL


De precisie van een uurwerkbeweging is de maatstaf voor Dual-draaitafels

Welkom bij Dual - uw bestemming voor eersteklas draaitafels met traditie.

Onze jarenlange ervaring in de productie van draaitafels wordt gekenmerkt door bewezen kwaliteit en solide techniek. Elk model combineert precisie met de modernste technologie om een ongeëvenaarde luisterervaring te creëren. Ontdek de tijdloze elegantie en het uitstekende geluid van onze draaitafels.

Dual - voor liefhebbers van muziek, kwaliteit en traditie.Ontdek meer

NAD


In 1972 werd een nieuw soort audiobedrijf geboren. NAD ontstond toen een grote groep importeurs uit de audio-industrie in Europa, allemaal muziekliefhebbers, producten wilde ontwikkelen die de hype in de industrie zouden doorbreken. Het doel van NAD was om te bewijzen dat uitstekende geluidskwaliteit en uitstekende waarde samen konden bestaan. Het was een formidabel doel; enkele van de meest gerenommeerde elektronicamerken van die tijd waren voor de meesten onbetaalbaar, terwijl het betaalbare spectrum van de markt werd gedomineerd door import van slechte kwaliteit van mondiale elektronicagiganten. De oprichters van NAD lieten zich niet afschrikken en hun oorspronkelijke visie leidde tot een inspirerend verhaal over hoe een groep gespecialiseerde audio-buitenbeentjes het opnam tegen de Goliaths van de audio-industrie om een unieke eigen plek te veroveren.


Ontdek meer

DALI


At DALI, we are driven by our deep admiration of music and the pursuit of pure and authentic sound. With more than one million satisfied DALI owners in more than 70 countries, we bring music and film to life at home, giving proud DALI owners a more honest, nuanced and richly detailed listening experience.Ontdek meer

Kenwood


KENWOOD is marktleider, ontwikkelaar en fabrikant van consumentenelektronica en communicatieapparatuur. Opgericht in 1982 maakt JVCKENWOOD Europe B.V. inmiddels deel uit van JVCKENWOOD Corporation of Japan en wordt door consumenten en professionals erkend als leverancier van kwaliteit, performance en waarde.


Ontdek meer

Sonoro


Bedacht, ontworpen, ontwikkeld en geperfectioneerd in Duitsland. Elk sonoro product vindt zijn oorsprong in onze geluidssmederij in Neuss aan de Nederrijn. Duitse techniek gekoppeld aan tijdloos design. Apparaten die niet alleen fantastisch klinken, maar er ook prachtig uitzien.Ontdek meer